Prezentare generală

Rezervari & Info: T: +4 0213237261, F: +4 0314022052   

Bucuresti, capitala Romaniei, reprezinta o destinatie uimitoare de vacanta, fiind al saselea oras din Uniunea Europeana dupa numarul de locuitori. Orasul obisnuia sa fie intitulat “Micul Paris”, datorita cladirilor istorice cu stiluri arhitecturale deosebite, pentru Arcul de Triumf, replica a celui din Paris, dar si pentru cosmopolitarismul orasului.

Palatul Parlamentului (Casa Poporului) este a doua cladire ca dimensiune din lume si cea mai mare din Europa, cu o suprafata de peste 350.000 metri patrati. Construita pe fostul cartier Uranus, cladirea fiind una dintre cele mai controversate monumente arhitecturale din timpul regimului comunist, devenind, in scurt timp, un adevarat reper al orasului.

Muzeul Taranului Roman – include expozitii creative de mestesuguri religioase si traditionale precum covoare traditionale romanesti, ceramica, unelte, oua pictate sau icoane.

Centrul Vechi te poate surprinde cu o combinatie perfecta intre etapele istorice ale orasului Bucuresti, putand alege dintre numeroase cluburi, baruri, cafenele si restaurante.

Parcul Herastrau – este cel mai mare parc din Bucuresti, unde te poti bucura de o plimbare in timpul dupa-amiezii sau de o cina relaxanta in incinta restaurantelor de pe malul Lacului Herastrau.

Incurajam invitatii nostri sa descopere viata si frumusetea orasului Bucuresti, relaxandu-se si bucurandu-se de confortul hotelului nostru.