Termeni si conditii

Rezervari & Info: T: +4 0213237261, F: +4 0314022052   

Termenii si Conditiile de Utilizare:

Cap. 1 Acceptul:

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

Cap. 2 Datele cu caracter personal:

Colectam informatii personale pe care decideti sa le oferiti voluntar, atunci cand utilizati site-ul nostru. Titularul Site-ului garanteaza utilizatorilor ca vor fi respectate drepturile oferite utilizatorilor de catre legislatia romaneasca in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Site-ul nostru nu solicită intentionat si nu colecteaza informatii personale despre copii sub varsta de 18 ani. Daca aveti mai putin de 18 ani si doriti sa utilizati site-ul nostru, va rugam sa cereti asistenta unui parinte sau unui tutore.
Informatiile pe care le colectam de pe site-ul nostru, pot fi utilizate pentru a imbunatati experienta dvs. referitoare la urmatoarele situatii:
• Confirmarea rezervarilor la hotel;
• Trimiterea de e-mail-uri referitoare la sejurul dumneavoastra;
• Pentru a va raspunde solicitarilor si intrebarilor dumneavoastra;
• Pentru a va comunica ofertele speciale si promotiile potrivite dumneavoastra, daca sunteti de acord sa primiti astfel de anunturi.

Cap. 3 Securitatea datelor:

Confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale este foarte importanta pentru noi. Noi nu impartasim informatii cu caracter personal fara permisiunea dumneavoastra.
In eforturile noastre de a va proteja datele cu caracter personal, vom folosi in general, standardele acceptate pentru masuri de siguranta, inclusiv administrative, tehnice si fizice. Informatiile dumneavoastra personale, sunt transmise in sistem securizat (criptat) catre Serverele noastre, nu la unele servere necunoscute sau neautorizate.

Cap. 4 Continutul site-ului:

Permisiunea de utilizare a Site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:
a) Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale;
b) Continutul Site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;
c) Acesta respecta in tot, cu titlu permanent Regulamentul.
Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in alte scopuri decit cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al Hotel International Bucuresti, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Cap. 5 Tarife:

Tarifele afisate in site sunt tarife pe camera pe noapte si includ TVA, taxa locala, mic dejun.
Putem sa confirmam rezervarea Dvs. numai daca ne dati toate informatiile solicitate. Va rugam sa va asigurati ca toate datele Dvs. personale sunt corecte.
Rezervarea poate fi anulata fara penalizari cu 24 de ore inainte de data sosirii.

Cap. 8 Litigii:

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.